Vedenalainen Itämeri -seinäkalenteri

Itämeren vedenalaisesta maailmasta kertova tinkimättömällä laadulla toteutettu Vedenalainen Itämeri -seinäkalenteri on tyylikäs ja uudenlainen ennennäkemätöntä kansallismaisemaamme esittelevä yrityslahja ja sidosryhmätuote. Kalenteri on tehokas viestinnän työkalu yritykselle jolle ympäristöarvot ja Itämeri ovat tärkeitä: se muistuttaa antajastaan, sekä Itämeren kiireellisen suojelun tärkeydestä, koko vuoden. Vedenalainen Itämeri -seinäkalenterillamme haluammekin kunnioittaa Itämerta muistuttaen sen ainutlaatuisuudesta sekä haavoittuvuudesta. Itämeri on upea ja elämää täynnä oleva meri, mutta se on kriittisessä tilassa. Sitä on välittömästi suojeltava.

Vedenalainen Itämeri -seinäkalenterista on saatavilla kaksi kieliversiota: englanti-suomi ja englanti-ruotsi. Halutessanne toteutamme kalenterin jollakin muulla kielellä tai kieliyhdistelmällä. Kalenterin koko seinällä on 333 x 486 mm. Takimmainen sivu on 60 mm muita sivuja pidempi, johon painamme asiakkaamme logon. Kalenteri mahtuu normaaliin postiluukkuun. Toimitamme mielellämme myös kalentereihin sopivat postituskuoret.

Tilaa Vedenalainen Itämeri -kalentereita yrityksesi logolla varustettuna ensi vuodelle. Tehdään yhdessä töitä puhtaamman ja paremmin voivan Itämeren hyväksi.